15.-17 sept, kolm-reede

Islandil on selline asutus (müüb vist raadiosaatjaid.

Signe grupikaaslaste seas tekitab "kaka" endiselt elevust.
Kolmapäeval jätkus tugev tuul, laht oli jänkusid täis. Õhtul tuul vajus ära. Signe läks lähedalasuvasse kunstikooli oma grupikaaslastega äriprojekti arendama, Siil vahtis hostelis teistega koos filmi. Korra oma toas käies avastas aknast välja vaadates imelikku hallikat triipu. Käega linnatuled ära varjates ilmnes, et hoopis roheline on. Riided käpelt selga ja katusele. Noh, olemas - virmalised. Lahe kohal mängles vaikselt. Mingit tervet taevast katvat võimast valgusmängu küll polnud aga esialgu sai suu seks küll. Helistas ka Signele, et too lahe poole vaataks, aga Signel seda võimalust polnud. Seega on seis praegu 1:0.



Kui teised välistudengid kuulsid, et virmalised väljas, tormasid kõik katusele. Pikalt seal siiski olla ei kannatanud, ilm on jahedaks läinud ja külm hakkas. Soome tüdruk rääkis, et talle küllatulnud sõbrad pididki riideid juurde ostma, sest ta rääkis neile, et siin polegi teab mis külm, aga viimastel päevadel on ta pidanud oma sõnu sööma. Õhtuti kisub ikka nullilähedale. Nad pidavat sõpradega pühapäevast kolmapäevani rendiautoga tuuritama minema. Rent on u 2000 EEK.

Pärast vaatasime filmi edasi.

Signe aga jõudis projektiaretuselt tagasi alles pool kaks öösel.

Netti pole endiselt.

Reedel toimus kõigi projektigruppide tööde esitlus. Signe grupp esines arvatavasti rahuldavalt. Mõned grupid eksisid teemast (tulevikuenergia) kaugele (noorte disainerite veebikeskkond, plastpudelitest nt riiulite ehitamiseks mõeldud ühendusjupstükk), mõned tegid maha kõiki muid alternatiivenergiaallikaid, pakkudes hoopis lainetest saadavat mehhanismi, mis aga samas on endiselt väljaarendamata ja ebatõhus. Paar tükki olid ka väga tasemel. Nii idee kui esitluse osas.
Signe grupp sai muuhulgas videoga maha – http://www.youtube.com/watch?v=ZjyV-Oo1ynI
Õhtul pidavat kunstikoolis projektigruppide lõpupidu toimuma.

Meie aga mõlgutame nädalavahetuseplaane. Vist lähemegi ilma telgita, võtame hunniku riideid kaasa – arvatavasti Eyjafjallajökulli vulkaani ja liustikku uurima.

Näkemist.

1 comment:

maZa said...

maZal on nagu ikka muusikalised küsimused ;) nii et mis lugu seal vidjos mängib ja nii ?