15. juuni, esmaspäev, Freiburg

Sajab. Siil tegi plogi, Signe tukkus. Otsisimie kautshi ja leidsime yhe inimese Luzernis, kel olid meiega h2mmastavalt sarnased huvid. Lina nimeks. P2rastl6unaks vihm taandus. L2ksime linna Keilile parmupilli otsima, kuna ta matka6htul sellest nii vaimustusse sattus. Siil oli yhte musariistapoodi varem silmanud aga nyyd me seda yles ei leidnud, tee v6i tina.
Linnas n2gime mingi demonstratsiooni algust ja seda varmalt valvama tulnud m2ruliv6mme, kes raskelt soomustatud; punkareid (keda on Freiburgis palju), pillimehi ja yhte t2navaesinejat, kes tegi klaaskuuliga trikke - kuul n2is mullina 6hus h6ljuvat ja t2iesti juhuslikult mehe osavaid s6rmi ja k2si m88da liuglevat.
K6igele lisaks 6nnestus j2lle 2ra eksida, kui Keiliga kokku saama pidime. (Yldse on meil linnas orienteerumine kuidagi pekkis, pidevalt on sassis, kus pool mis peaks olema. Keili r22kis, et Itaalias l2heb veel hullemaks, kuna need raiped ei paiguta linna kaardile p6hi-l6una asetusega, vaid lihtsalt nii, et see paremini kaardile 2ra mahuks. Veendusime ise, et jutt pidas paika.) S6ime temaga kebabi ja saatsime ylikooli, ise pidime samasse tasuta kinno minema aga kuna see osutus siiski tasuliseks, l2ksime koju. Reisij2tkuks vajaliku toidukraami haarasime kah kaasa.
88sel saime Linalt jaatava vastuse - saame tema juurde 88majale. Kyll vaid yheks 88ks, kuna yhel p2eval on ta 6e pulmas ja teisel s6idab poiska juure Prantsusmaale aga ikkagi.
Otsustasime siiski varem kohale j6uda ja Shveitsi "m2gede kuninga" e Mt Pilatuse vallutada.

No comments: