29. august, pühapäev

Jälle selline rahulik päev. Suuremaid seiklusi vist lähiajal ei tulegi, kuna Signe peab järgnevatel nädalatel 5 päeva nädalas (vahel ka 6 päeva) koolis käima. Küll mitte alati täis päevad, aga iga hommik kella seitsmest üles ikkagi.

Hommikul vaatasime hakatuseks Prince of Persia lõpuni (uhh, see oli veel sitem kui kartsime) ja lõpetuseks The Losersi (paras ajaviitefilm). Pärast käisime sööki hankimas, tulime koju, Marianne oli kah saarelt (külmetusega) tagasi, lippasime raamatukokku (saime ka läbi imbuvat uduvihma mekkida), uuesti koju, ja siis käisime vaatasime siinse suurima kaubanduskeskuse üle, kust lootsime sokke, susse ja ehk veel midagi asjalikku leida. Aega jäi väheks, sest keskust hakati juba sulgema ja mõlemad olime üsna väsinud kah, seega ostuni ei jõudnud. Signe arvas, et ta hangib üldse vardad ja lõnga ning koob sokid. Right on!

Koju jõudes kuulsime, et Mariannel oli pesu ajal masin kärssama läinud. Ning kolmandal korrusel (kuhu me peagi peaks sisse kolima) pidid korgid välja peksma. Oi saab huvitav olema.

Meilisuhtlus tundub neid endiselt pisut hämmastavat – Marianne kirjutas ülikooli asjapulgale inglise keeles. Ja sai vastuse islandi keeles. Me soovitasime tal vastata eesti keeles.

Pudipadi:

Veel üks islandlaste liikluskorda iseloomustav omadus on parkimine – pargitakse tihtipeale mitte rööbiti boksi, vaid jäetakse pool tagumikku ripakile keset tänavat. Ja seda mitte ainult megamaasturite puhul, mis oleks ju mõistetav, vaid ka väikeautodel.

Erinevalt Eestist on siin lisaks geidele ka lesbisid parajalt palju sebimas näha. Suudlevad vabalt ja avalikult nii foori taga maasturi roolis kui ka veekeskuses lebobassus. Nunnu.

Hotdogidesse pannakse praesibulat. Aga sibul pole mitte rõngaste vaid hakitud tükkidena. Sedasama röstsibulat on võimalik valmiskujul kauplustest karpide kaupa osta.

Lisaks maasturautodele on siin veel maasturbussid, maasturmahtuniversaalid ja maasturkärud. On ka maasturkärutelgid.

Selline väikebuss:


Ja selline liinibuss:

No comments: