24. august, teisipäev

Signe käis hommikul siva koolis ära ja jõudis lõunaks võõrastemajja tagasi.
Siil oli sel ajal asjalik ning ajas oma asjad tööbüroos ja migratsiooniametis jutti. Nüüd tuleb "vaid" kuus nädalat oodata. Jama variant, sest odavamate tagasisõidu piletite saamiseks tuleks juba praegu bronnida, aga kui järsku otsustatakse, et Siil ei saa detsembrini siin olla, siis läheb bronn raisku. Pff.
Piirdusime täna jälle rahulikuma ajasisustamisega. Käisime vaid veekeskuses jälle lõõgastumas ning tammusime pärast rambetena koju tagasi. See soojas vees ligunemine võtab ikka pehmeks küll. Nagu saungi.
Ilm oli nii ilus, et oli kahju ülejäänud päeva toas raisata, seega võtsime kodust lebovahendid ja raamatud kaasa, käisime poest läbi ja läksime piknikutama.
Peesitasime üheksani välja.

Ilmast: senise pooleteise nädala vältel on vaid üks päev tõesti rõve olnud – saabumispäev. Kahel päeval on veel kohati miskit piserdanud ja pilves olnud, aga muidu täitsa talutavad püsinud. Ülejäänud päevad on kõik vähesel või rohkemal määral päikest visanud. Tuul on muidugi omaette teema, aga see niiväga ei morjendagi (rattaga me ju ei sõida :o) ), peaasi, et ei sajaks. Nii et seni oleme Islandi suve nautinud. Järgnevateks päevadeks lubab siin kahtlasemaid tingimusi, nii et nädalavahetuse hääletusmõtte peame vist maha matma ja tegeme nädala sees ühe kiire ringi ajavahemikus kolmapäeva õhtu kuni reede lõuna. Marsruuti pole veel välja vaadanud, aga arvatavasti üritame "kuldse ringi" ära teha – käia geisrit ja koske vaatamas.

No comments: