2. nov, teis

Eile õhtul käis Siil Toomase uut elamist vaatamas. Ja Saku õlle joomas. Huh, polnud niii kange õllega enam harjunudki :o)
Hiljem koju jõudes aitas soomepoisil Jannel Eesti veebis Nivat otsida. Tal on plaan võimalikult odavalt võimalikult ok Niva osta ja selle mootor BMW oma vastu vahetada.

Öösel tõusis tuul, nii et tuli vahepeal jälle käia akent kinni panemas. Hommikuks polnud olukord palju parem, tuul rammis endiselt otse meie aknasse. Kohe meie toa kõrval õues olev varuväljapääsu metalltrepp kumiseb ja sisehoovis seisev puu sahistab oma viimast lehepaari. Meri jälle jäneseid täis.

Läksime pärastlõunal kooli, sest Signel õnnestus oma tarbijakäitumise õpikule ostja leida. Tuul oli tagant, astumine edenes jõudsalt. Koolis nägime magamata Mariannet, ostja jõudis kah üsna ruttu kohale. Kaup vahetas omanikku ja läksime linna, plaaniga raamatukogus käia. Otsustasime kõigepealt Bonusest läbi minna, et miskit põske pista, aga poes oli mõlemal külma tuule vastu rühkimisest siiber ja andsime alla – rampsis jääb käimata, ostame seljakoti kraami täis ja põgeneme koju peitu. Tehtud.

Küünal aknale ja head hingedepäeva.

No comments: