4. nov, nelj

Eile.
Hommikul oli selge, kauguses olid mäed vines. Lõunaks selgus ka vine põhjus – lund sadas. Esialgu tuli üsna rahulikult, õhtul aga juba kaunis hoogsalt. Käisime Signega selles ilus jalutamas. Oli täitsa kihk lumemöku kokku mätsida, aga tundus, et see sula muutub juba homme veeks ja ega's me kaduvkunsti harrasta, me hindame ikka püsiväärtusi, ergo: memm jäi mätsimata. Piirdusime lumesõjaga merekaldal.
Hommikul kahetsesime, sest külm oli tulnud selleks, et jääda. Vähemalt veel paariks päevaks. Nädalavahetuseks lubab siiski soojemat sadu, seega võib veel kõik see valge ära kaduda.

Eile öösel.
Signe magas ja Siil luges kella viieni hommikul igasugu Rentside, AbFabide, krokude, notsude ja Wildikate blogisid. Küünal põles, Billie Holiday laulis, Signe nohises. Väljas oli talv.

Täna.
Filmipäev vist oli. Arvutist kaesime Prophecyt (ei soovita) ja Pealtnägijat (mida käkki nad sest melodramaatilisest helifoonist sinna taustaks topivad, lugu on niigi huvitav).
Pärastlõunal põikasime Islandi Ülikooli hiina filmi teist osa vaatama minnes Bonusest läbi, et homseks tripiks varusid varuda. Parlamendi ees oli jälle paarikümnepealine seltskond tünne prõmmimas. Aega jäi väheks, pikemalt nende jälgimisega tegeleda ei saanud.
Red Cliffi teine osa oli veidi tegevussisukam kui esimene, aga pikk ja lohisev sellegipoolest.

Homme.
Hommikul vara üles, seljkotid selga ja padavai hääletama. Vatnajökulli liustikuni jõuda üritamine vol 2. Kui hästi läheb, siis teeb Grimsvötni vulkaan koostööd ning hakkab just siis magu tühjendama, kui me sinna jõuame. Pöidlad pihku.

P.S Oli tore jõgevlastega rääkida. Varsti jälle :o)

2 comments:

Rents said...

Kusjuures mulle Prophecy võrreldes teiste omalaadsetega täitsa meeldis. Eriti saatana tegelaskuju oli muhe.

söör said...

Nojah, otseselt sitt nagu polnud ja idee oli hea, aga teostus oli kuidagi... kobav ja naiivne. Sõstrasilm-kääbikutepäästja saadanana oli muidugi esiteks hea üllatus ja teiseks hea osatäitja. Nõus.