25. juuni, neljap2ev, Arlay

Kappasime hommikul kuskile l2heduses olevasse kylla (seesama kus musafestival toimus), Aurilian otsis mingit kraami ja Avo k2is kaasas. Meie olime miskip2rast hullult v2sind ja ei viitsind muffigi teha. Yritasime uut Euroopa kaarti otsida, kuid ka siin oli vaid lahja Michelini kaart. Tuiasime keskv2ljakule tagasi, tegime A&A'ga l6una ja hiljem tegi ta meile tuuri siinses piirkonnas.
Yks koht oli n2iteks yks kuulsamaid ja kallimaid veinim2gesid - Chateau Chalon.
Kojuj6udes l2ks Aurilian panka laenu kysima ja meie hakkasime petanque'i m2ngima. Hiljem Southpark ja asjad.
Aurilian k2skis meil meelde tuletada, et kui me pyhap2eval l2heme, et ta siis meile pudeli veini kaasa annaks, et ma teda m2letaks. Nagu teda oleks kerge unustada :o) Arvatavasti joome selle veini 2ra, kui j2lle mingi eriti raske h22letuskoht tuleb. T6mmame veini sisse ja k6ik suva. Pariisi pole seni 88bimiskohti saanud kah - tundub et hooaeg on algamas ja k6ik kohad t2is v6i on k6ik v66rustajad lennus. Suva kah - saame n2dala siin puhatud ja v6ime j2lle p66sas magada.
A muide, Avo ja Aurilian on nagu vana abielupaar - k6ik see aeg kraaklevad ja bitchivad yksteise kallal aga seda on pull pealt kuulata ja ega nad ka ise seda t6siselt v6ta :o)

No comments: