26. juuni, reede. Arlay

(Eile 6htul k2isime veel petanque'i ja frisbit m2ngimas l2hedalasuval petanque'iv2ljakul)
Hommikul s6itsime linna, Aurilian sai s6braga kokku, meie tuiasime Avoga ringi. L2ksime linna kohal k6rguvasse kindlusse, kus oli loomaaed ja metsikult lapsi. Siil ja Avo said elektribussiga s6ita, Signe oli sel ajal peldikus. Hilisp2rastl6unal v6ttis Aurilian meid j2lle peale. Sadas. Ja siis algas torm. Metsikud vihmahunnikud, teed muutusid j6gedeks, v2lk lajatas nagu meeletu. L2ksime matkapoodi, shoppasime uued pl2tad ja vihmajope, poes endas ujutas, t88tajad loopisid 2mbritega vihmavett v2lja. Pood oli hullult suur kah, kaubad normaalsete hindadega, otsisime piiritust. Linnas olid koledad ummikud, linnast v2ljas6it v6ttis vist 1,5 tundi. Aa, t2na suri Michal Jackson ja nagu Avo ennustas, nii l2kski - igast raadiojaamast tulid tema lood. Avo ja Aurilian t6mblesid esiistmetel tantsida. Aurilian kurtis, et ei saa meilt eriti tagasisidet, kuiv6rd rahul me oma kylastusega oleme. Oh meid tuimi eestlasi, et me ei j2ksa koguaega oh my gawd ja dziisas kiljuda :o) Yritasime selgitada, et sellised me oleme ja tegelt on k6ik v2ga vinge. Eks v66rkeel takistab kah enda r66mu pidevat v2ljandamist. Igatahes tahtis ta homme hommikul matkale minna aga meie k6hkleva suhtumise peale vist Aurilian solvus. No me olime mures, et ylehomme Pariisi minnes peame niguni ylivara 2rkama ja arvatavasti peame ka Pariisist kohe jala v2lja matkama hakkama. Ehk 6nnestub siiski homme 6htul neid koski ja loodust vaatama minna. Aurilian on t6esti vinge v66rustaja olnud ja me ei taha teda kurvastada ja no kosed on huvitavad kah.
Igatahes.
L2ksime pizzat s88ma. Kohe pizzaresto k6rval on pizza-auomaat: sisestad oma pizzasoovi ja kahe minutiga on kypsetis k2es. Amazing.
Aurilianil on vend, kes teeb veini ja 6de, kes k2ib kylades 8kokaupa myytamas. 6de olevat tema peale vist kade vms, igatahes veeratab igal v6imalusel kaikaid kodaratesse ja r22gib ta s6pradele tema kohta valesid. No juba, kuidas saab perekonnasiseselt nii suhtuda?
Laekume alles 2200 koju ja vaatame filmi Taxi. Hea j22tise juurde.

No comments: