27. juuni, laup2ev. Arlay

T2na miskit. Hommikul krt sadas, tegime hilise hommikus88gi ja vahtisime filmi The Contract. Siis l2ksime m8llasime natuke Aurelieni maja kallal. Siis l2ks Aurelien oma n6bu koolil6pule ja meie talle natuke hiljem j2rgi ja siis ta viis meid j2lle sinna v2iksesse linna, kus musafestival oli, et me saaks ta rendibussi sealt 2ra tuua, millega ta/me homme Pariisi s6idame. 88maja pole me seal endiselt leidnud - eks hakkab hooajaks kah vaikselt minema. Aurelienile valetame siiski, et saime 88maja, muidu rebib end veel pooleks, et meile varjualune leida. Igatahes - tuiasime Avoga koos veel linnapeal ringi, kaalusime kinnominekut kuid otsustasime siiski seda mitte teha, s6ime kirikutrepil melonit (mis Eestis on k6ik lameda maitsega) ja hakkasime koju tulema. Arlay'sse j6udes kruiisisime veel kylas ringi. Siin on ikka hunnikus neid vanu maju. K6ik on kas 11. sajandist v6i 13. sajandist. Huh.
Nyyd vaaritame suppi ja asume varsti filmi vahtima. Supi, j22tise, 6lle ja veiniga.
Mitte tingimata selles j2rjekorras.
Pilte vist ei j6uagi yles panna, sest Aurelien tuleb nii hilja koju.

2 comments:

MadliO said...

te olete ikka hullud blogitajad.. isegi minul, kellel päeval aega küll, võtab silme eest kirjuks:D. aga tublid, tundub, et teil siiski on aega ka tegevusteks mida blogida..
minu poolt igastähes tervitused ja villile plaastrit:D olge tublid!

söör said...

No ega me mingid nõrgikud ole, nagu enamus, kes lubavad reisust usinalt blogitada ja siis peale viiendat posti kukuvad kokku. Hah! :o)