4. juuni, neljapäev, Tallinna lennujaamas

Minul l2ks hommikul uni 2ra juba viiest ja kuna kuuest pidime niikuinii 2rkama, et Toompeale lipuheiskamisele minna, siis ei n2inud m6tet uuesti magama j22da yritada. Hakkasin selle asemel hoopis sahmima - eile 6htul Tarvo ja Ringoga 2rasaadu6htu k2igus l2biligunenud riiete lisakuivatamine ja kottide ymberpakkimine. Kuna j2tkuvalt sajab, siis ei n2inud m6tet tosse j2lle leotada ja panime kohe pl2tad jalga.
Kuus l2bi jalutasime Toompeale, kus Raul ja Klement olid juba kohal, Milenat polnud n2ha kuid Meelit olla Raul silmanud, Gertha saabus (hilinemisega!). Passisime selle masendav/patriootliku pooltunni 2ra ja sibasime Rauli kupeesse. Apteeki ei saanudki, k6ik olid veel kinni. No ehk m2ngib ilma paari allergiatabletita v2lja.
Lennujaamas vahetasime tossud uuesti jalga, tegime registreerimise 2ra, ostsime hirmkallist kohvi ja kakaod ja siis tulime turvast l2bi. Signe lasi silma looja, Siil vahtis ETVst seepi, kuni avastas tasuta internetipukid. Midagi r66mustavat nett ei 8elnud - Rootsis sajab samamoodi kui siingi, ja sajab ka homme. Edaspidi on v2ljavaated juba helgemad.
Ringo r22kis eile ka, et Prantsusmaal olevat kohe korjeperiood ja Hispaania apelsini-nope hakkab kah varsti. Kaeme perra, ehk kogumegi sips taskuraha k2igupealt. Ringo, sa v6id siia kommentaaridesse selle 8kofarmide liidu aadressi visata. Vast v2isamegi neid kui aega yle j22b :o)
Ja nyyd kaome pardale - tsaupakaa.

(pool tundi hiljem)
Erm... lend hilineb kaks tundi (praeguse teabe kohaselt). L2ksime masendunult kohvikusse suppi helpima. Suppi l6ppedes teavitati, et meie lennurahvas saab toidutalongid. Wohoo! Uuesti s88ma. Ehk saab ka 6lle.
No ei lase Isamaa oma pinnalt 2ra, ei lase...
Ja Sandra - no loomulikult hoiab Siil Signet nigu silmatera pilpa peal. Kuni elu kallale tikutakse. Siis loevad ainult kiired s22red ja looduslik valik - tugevad j22vad ellu :oP
Siinjuures tervitused kodustele ja tellimuslooks on Apelsini Matkalaul. Ait2h!